Entra en funcionament l’Espai de Raqueta del CEM Riu Sec

pistes3

Després de molts anys abandonades, per fi les pistes de tennis i pàdel del CEM Riu Sec ja funcionen amb normalitat. Una jornada festiva de portes obertes inaugurava oficialment dissabte el nou Espai de Raqueta del CEM Riu Sec amb partits de pàdel i tennis, rocòdrom, una exhibició dels millors jugadors del World Padel Tour -Roger Aromi, Ferran Insa, Mireia Herrada i Marta Marrero- i música a càrrec de Ràdio Flaixbac.

La instal·lació, gestionada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i Eurofitness, compta actualment amb sis pistes de tenis i quatre de pàdel. L’empresa  l’ampliarà amb la construcció de sis noves pistes de pàdel durant el primer any de la seva gestió. Les persones que vulguin fer-ne ús podran fer-ho amb entrades puntuals o abonaments que tindran preus públics i molt asequibles, ja que com avançava el representant de la UFEC, Jordi Merino, “la nostra intenció és popularitzar l’esport del tennis i el pàdel i que tothom que vulgui els pugui practicar”. Tant ell com l’alcalde Carlos Cordón van agrair la implicació i esforç del regidor d’Esports, Óscar Pons. “Ha costat moltíssim arribar fins aquí, però per fi som a l’espai de la raqueta de la ciutat de Cerdanyola”, destacava el batlle, que demanava disculpes al veïnat de la Farigola que han hagut de patir “un espai abandonat que per fi es converteix en una instal·lació de luxe que podran gaudir”. Finalment, recordava que l’any vinent començarà una construcció del pavelló i la piscina del CEM Riu Sec que completaran una “dignificació total de l’espai”.

Què s’hi farà?

A les noves instal·lacions es faran activitats adreçades a escoles i centres docents, s’ofertaran serveis esportius i de salut per a la ciutadania en general, absorbiran l’oferta d’esports de raqueta de la ciutat i també es podran dur a terme activitats extraordinàries. A més, a partir de la propera temporada la instal·lació acollirà la seu del Club Tennis Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?