Enric del Amo, nou president del CEM Cerdanyola

48416816_10218646455781277_1547070554576519168_n

Canvi a la presidència del Club d’Esports de Muntanya (CEM) Cerdanyola. Enric del Amo encapçala des de dilluns passat la nova junta directiva de l’entitat. Del Amo substitueix en el càrrec a Ramon Rodríguez, que va ser president del club des del 2017 fins a l’actualitat.

La nova junta directiva està formada per Enric del Amo (president), Manel Rodríguez (secretari), Miguel Ángel Gómez, (tresorer), Joan González (secretaria comunicació), Víctor Montoya (vocal adjunt tresoreria), José Vicente Blasco (vocal relacions entitats) i Miguel Vegas (vocal de seccions). Ara mateix el club té 400 socis i s’ha reduit cinc euros la quota de soci “perquè la situació econòmica actual és complicada per moltes famílies”, explica el nou president. La nova junta està formada per membres de totes les seccions, “però som tot homes”, lamenta el president: “Totes les sòcies amb les que es va parlar per entrar a la junta no podien per diversos factors, tot i que s’han ofert a col·laborar”. Malgrat això, Del Amo espera que quan es replantegi tot el nou sistema de seccions “sí que hi hagi responsables que siguin dones”.

La nova junta és conscient que fins que no tornem a la normalitat s’ha de fer un replantejament de les seccions perquè s’adaptin a la nova realitat. “Fer més un treball de proposar rutes, marcar objectius i inclús fer un repte entre els socis perquè tothom pugui continuar gaudint de la muntanya de forma individual o amb grups reduïts”, apunta el president. Així, ara l’objectiu és replantejar l’inici de la temporada 2021: “Intentarem tirar-ho tot endavant perquè quan tornem a la normalitat, i es puguin tornar a fer sortides a les seccions com es feien anteriorment, estigui tot organitzat per fer-ho ràpidament”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?