Enllestits els treballs de millora d’algunes instal·lacions esportives
Canvi de gespa al camp de fútbol de la Bòbila

Canvi de gespa al camp de fútbol de la Bòbila
Canvi de gespa al camp de fútbol de la Bòbila

Ja ha finalitzat l’actuació de renovació de la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal de La Bòbila que inclou la instal·lació d’una nova gespa al terreny de joc i la retirada de la gespa existent que s’ha reutilitzat col•locant-la a diferents punts de la zona esportiva com el talús ubicat entre el bar i la porteria per tal de dignificar la zona. Els treballs també preveuen l’elevació dels canons de reg del camp.

Per altra banda, part de la gespa que s’ha retirat de La Bòbila, s’ha reaprofitat també en diferents espais de la ZEM Montflorit per tal de millorar la zona esportiva amb interior de la corda de la pista d’atletisme i zona del fons de la pista d’atletisme on s’ubiquen els llançadors de tir amb arc (uns 10-15 metres per 50 m.)

Finalització de la construcció del Parc de Bike Trial

Una altra actuació que s’ha fet aquest estiu ha estat la finalització de la construcció del Parc de Bike Trial amb la instal·lació dels diferents elements i materials que defineixen les zones d’aquest parc i que es distribueixen per nivell de dificultat en l’execució de cada tram del circuit. Aquest equipament es troba inclòs en el programa de foment de l’esport urbà de Cerdanyola i està destinat a la pràctica i l’ensenyament del trial en bicicleta. Existeix una normativa que regula el seu ús i que está en un plafó visible en el parc. El Parc de Bike Trial està ubicat davant dels locals socials dels Castellers de Cerdanyola i del CEM Cerdanyola al carrer del Remei amb el Passeig de la Riera

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?