Enllestida la reurbanització de Can Xarau

Reurbanització zona Parc Xarau

Les obres de reurbanització de Can Xarau, que van començar al juliol de l’any passat, han arribat a la seva fi. La nova fase d’actuació ha millorat els accessos a les instal·lacions del CEM Can Xarau i ha permès la remodelació d’un tram del carrer Camèlies, entre d’altres.

Què s’ha fet?

Les actuacions que s’han dut a terme en aquesta fase han passat per enderrocar la planta superior de l’edifici que hi ha entre el pavelló i el parc Xarau i que ocupaven les oficines del Cerdanyola Club d’Hoquei. Aquesta actuació ha permès obrir les vistes des d’aquesta part elevada cap al parc Xarau. També s’ha remodelat del tram del carrer de les Camèlies entre els carrers de Santa Anna i la Malesa. Aquesta actuació ha eliminat les barreres arquitectòniques i ha transformat el carrer en un espai més amable per als vianants i per a les persones usuàries de les instal·lacions. També s’ha aprofitat per substituir el clavegueram d’aquest tram de carrer, que es trobava en molt mal estat. En paral·lel, s’han dut a terme actuacions en les instal·lacions de serveis del pavelló Can Xarau-Paco Arpide (gas i desguàs de les aigües de pluja de la coberta) i s’ha remodelat de la plaça triangular de davant el pavelló, entre els carrers de les Camèlies i Santa Anna ha eliminat totes les barreres arquitectòniques de les sortides d’emergències d’aquesta part del pavelló. S’han construït nous accessos al parc Xarau des del passeig de la Riera i s’ha millorat tota la mobilitat del sector consolidant accessos que presentaven dificultats per a les persones amb mobilitat reduïda de tots els itineraris existents per arribar a la piscina i gimnàs del CEM Can Xarau. Finalment, també s’ha pavimentat tot el voltant del pavelló i de la pista exterior no coberta.

Actuacions des del 2014

El projecte de reforma i millora de la illa de Can Xarau va començar el 2014 amb un avantprojecte general que va permetre obrir al públic el gran espai ocupat per l’antic camp de futbol de Santa Anna, actual parc Xarau. A partir d’aquest avantprojecte han sorgit diferents projectes executius d’obres com ara la reurbanització de la plaça central d’accés des del carrer de les Camèlies, la coberta d’una de les pistes exteriors, la reforma de la coberta de La Boina, la substitució de la coberta del pavelló i l’adequació d’un equipament en edifici de serveis, entre d’altres.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?