En marxa la campanya de recollida de joguines ‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’

imatge_nit_illusio

Enguany, la campanya ‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’ s’ha hagut d’adaptar a la situació marcada per la pandèmia de la COVID-19. Aquest any hi ha 41 punts habilitats perquè tothom que vulgui participar, fins 31 de desembre, pugui fer la donació de joguines i llibres nous per a la campanya (no han de ser bèl·liques ni sexistes). A més, també s’han organitzat diferents iniciatives amb l’objectiu de recollir joguines i llibres i/o donacions econòmiques.

La campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom té com a principal objectiu que els infants de Cerdanyola de 0 a 12 anys en situació desfavorable socioeconòmica i/o familiar puguin gaudir igualment de regals la nit de Reis. Alhora, la campanya també vol sensibilitzar a la població perquè participi ja sigui fent la donació de joguines i llibres, participant alguna de les iniciatives que proposa la campanya o ajudant a preparar les joguines per ser lliurades als infants.

Iniciatives

Des de Creu Roja, entitat que gestiona la part operativa de la campanya, s’ha posat en marxa el #reptenadal, que pretén que la ciutadania comparteixi a les xarxes socials publicacions amb aquest hashtag per difondre la iniciativa. També, ha elaborat les ‘Postals de la il·lusió’ i les regalarà a les persones que facin donació de joguines a la seva seu entre el 21 i 23 de desembre.

D’altra banda, l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu també s’ha sumat de forma activa a la campanya. Fins al 22 de desembre es podrà comprar el llibre de mandales solidàries elaborat per la professora de l’Escola d’Arts Susana Aranda. El llibre solidari es podrà comprar al Museu d’Art de Cerdanyola, al Museu de Ca n’Oliver, a l’Ateneu i a la Biblioteca per una donació mínima de 5 euros. Els diners recollits es destinaran a la compra de joguines per a la campanya. També l’Escola d’Arts Plàstiques realitzarà una subhasta d’obres d’art realitzades per les professores. La subhasta la faran entre el 13 i el 20 de desembre a través del seu facebook i les donacions recollides es destinaran a la compra de joguines noves.

Les persones que vulguin fer de voluntàries ajudant a la Creu Roja a preparar els regals ho podran fer el 22, 23 i 24 de desembre prèvia inscripció trucant al 93 691 61 61 abans del 18 de desembre.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?