En marxa els treballs de manteniment de la llera de la riera de Sant Cugat

Obres al Parc de la Riera

Els treballs de manteniment de la llera de la riera de Sant Cugat se centren en el tram entre el carrer de Pedrera i l’últim pas de formigó que dona accés a l’últim hort de Canaletes.

L’ACTUACIÓ S’ALLARGARÀ UN MÍNIM DE TRES SETMANES
L’actuació, que va començar dimecres passat i s’allargarà un mínim de tres setmanes, consisteix en la retirada de forma mecànica de la canya americana i un posterior repàs manual per evitar que quedin fragments de rizoma que puguin tornar a rebrotar. La retirada de les canyes dels marges de la riera té com a objectiu augmentar la capacitat de desguàs de la llera. La canya americana és una espècie invasora i suposa un impacte negatiu per l’ecologia de la riera. En aquells espais a on es retiri es revegetarà amb espècies autòctones del bosc de la ribera. En total s’actuarà en una superfície de 2.631 m2.

L’Ajuntament ha rebut un ajut de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) del Programa de manteniment i conservació de lleres públiques 2019/2020 per dur a terme aquesta actuació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?