Emilio Borregán diu adéu al Cerdanyola CH

beec34d40193eff7741858c03eafd095

Emilio  Borregán, coordinador i entrenador de la base femenina  del Cerdanyola  CH, ha decidit finalitzar la seva etapa al club per motius personals. “Agreixo l’oportunitat al club. Mai se sap si hi haurà una segona etapa”, assegura. “He passat molts anys treballant al costat de l’Emilio i ha estat un plaer compartir tants moments en moltes facetes”, destaca el president  del Cerdanyola CH, Mario Núñez. Tant el president com el club agraeixen la professionalitat, el compromís i la feina feta per Borregán, i esperen que aquest comiat no sigui un adéu sinó un fins després.

L’ENTRENADOR QUE VA PORTAR EL FEMENÍ A FER HISTÒRIA

La trajectòria del cerdanyolenc en el món de l’hoquei patins està estretament lligada al Cerdanyola  CH, on va començar a competir i després de la seva etapa com a jugador, es va convertir en entrenador del club. Va entrenar equips masculins fins que l’any 2009 va passar a dirigir el primer equip femení de l’entitat, convertint-se en una peça fonamental per l’impuls de la secció femenina.  

“El Cerdanyola  CH no oblidarà els moments viscuts amb el tècnic cerdanyolenc i es recordaran, especialment, els èxits que ha assolit defensant els colors  verd-i-blancs des de la banqueta”, apunta l’entitat en un comunicat. L’any 2010, va fer història portant el primer equip femení a aconseguir el doblet de títols de l’OK  Lliga i la Copa de la Reina. Amb ell, el Cerdanyola disputaria per per primera vegada la Copa d’Europa.

Però Borregán també ha sumat èxits amb els equips de la base del club. L’any 2018 va portar l’equip  Fem17 a guanyar la Copa d’Europa  Sub-17 disputada al pavelló de Can  Xarau. Abans, havia assolit subcampionats de Catalunya i d’Espanya ajudant. 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?