‘Emerge’ s’estrena a Cerdanyola després d’una bona acollida a Sitges

Emerge Ftgr18

Després de la bona rebuda de ‘Emerge’ a l’estrena oficial dins el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, el llargmetratge dirigit pel cerdanyolenc Rafa Dengrá, director del Festival Fantosfreak, prepara la seva presentació a Cerdanyola, ciutat on neix el film i a on s’ha rodat gran part del metratge de la pel·lícula. Així, dissabte 19 de novembre (19 hores) al Teatre Ateneu es projectarà el llargmetratge amb la presència de gran part de l’equip de la pel·lícula i amb entrada lliure.

Rodada a Cerdanyola al novembre del 2021

Emerge, protagonitzada per Raúl Delacruz, Laura Gracia i Rafa Dengrá, ens porta una història fantàstica amb tocs de terror on el seu protagonista, Isaac, somia de nou amb una noia, amb la que mitja humanitat va somiar fa uns mesos i que tothom desconeix qui és. El guió, escrit per Rafa Dengrá i Laura Gracia, es va començar a filmar al novembre de 2021 en diferents localitzacions de la ciutat i amb una gran part d’actors i actrius locals junt a la col·laboració d’actors reconeguts com el Jaume García Arija (La Riera, Amar es para Siempre, Águila Roja) i l’Enric López (Zulo, La Riera). L’equip tècnic estava format per tres persones on la implicació de Dengrá en totes les fases del projecte (direcció, fotografia, edició, música…) ha sigut clau per a que, 8 mesos després, la pel•lícula fos una realitat. Els treballs del cerdanyolenc han estat seleccionats als festivals nacionals i internacionals de gènere més importants amb més de 300 seleccions i de 100 premis, entre ells un Méliès de Plata.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?