‘Emerge’, de Rafa Dengrá, s’estrenarà a Sitges

ab48eab7-2248-468f-ba9f-0b5c44e32965_13

Per primera vegada Sitges estrenarà un llargmetratge del cerdanyolenc Rafa Dengrá. El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya Curtmetratgista projectarà ‘Emerge’ el 15 d’octubre (20 hores) en el marc de la secció Brigadoon.

Ningú no sap què va passar la nit que mitja humanitat va tenir el mateix somni, en què apareixia una noia misteriosa en un bosc. Mesos més tard, Isaak torna a somiar-la, però aquesta vegada és diferent: només li passa a ell. Aquest és l’argument d’Emerge, una pel·lícula que també es podrà veure online. “Estem a la secció Brigadoon i a l’online, o sigui que si la gent no pot anar a Sitges, pagant 5 euros es pot veure per Internet. Estem molt contents i amb moltes ganes que la vegi la gent”, assegura el cerdanyolenc. El creador i director del Fantosfreak, Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, és el director i guionista del film i també un dels protagonistes.

Dengrá dirigeix, guionitza, filma, fotografia, edita, sonoritza i postprodueix. Els seus treballs han estat seleccionats als festivals nacionals i internacionals de gènere més importants amb més de 300 seleccions i de 100 premis, entre ells un Méliès de Plata. “Hem participat a la selecció oficial de Sitges amb curts, però aquesta és la primera vegada amb llargmetratges”, explica emocionat el cerdanyolenc. ‘Emerge’ s’ha autoproduït entre dos o tres persones durant la pandèmia. “Si la posem en context té molt mèrit i s’ha començat en un temps rècord: la vam començar al novembre i a l’agost vam fer la mescla final de so”, recorda Dengrá

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?