Els Xiscnèfils tornen aquest dijous

image001

Els cinèfils de la ciutat tenen una cita aquest dijous. El cineclub Xiscnèfils reprén l’activitat al Teatre de l’Ateneu i per adequar-se a la normativa, la sessió començarà a les 20 hores. ‘Papicha, sueños de libertad’ de Mounia Meddour (2019, Argèlia. Versió Original VOSE) serà la pel·lícula que es projectarà en una sessió inclosa al programa d’activitats del Dia Internacional contra les Violències Masclistes.

Des de l’entitat, remarquen que es mantenen les mesures aplicades al setembre. S’obrirà a les 19.30 hores per evitar aglomeracions en les cues i que el públic es pugui acomodar amb tranquil·litat. Es demana que els assistents facilitin l’import exacte per evitar canvis de monedes o bitllets.

És obligatori guardar les distàncies mínimes i portar la mascareta posada en tot moment. Només es permetrà utilitzar seients consecutius a grups estrictament familiars. La resta, tant si es persona sola com de grups d’amistats, hauran de tenir seients buits interposats.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?