Els vehicles amb etiqueta groga podran continuar circulant per la ZBE Rondes BCN durant el 2022

d335a46ccafcb6d32adb1610bbd0629b

L’any 2022 els vehicles amb etiqueta ambiental Zero emissions, Eco, verda i groga podran seguir circulant sense restriccions per la ZBE Rondes BCN.  També podran fer-ho, fins al 30 de juny, d’acord amb la moratòria establerta, els autobusos i autocars (M3) sense distintiu ambiental de la DGT

“La ZBE Rondes BCN ha estat un gran avenç per accelerar la renovació de la flota metropolitana amb vehicles menys contaminants i contribuir a millorar la qualitat de l’aire de la metròpolis de Barcelona. S’ha reduït la circulació dels vehicles més contaminants, la xifra ha anat a la baixa”, assenyala el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda. “És una de les mesures més rellevants que s’han implantat al sud d’Europa, una aposta per la mobilitat sostenible i la millora de la qualitat de l’aire que respon estratègicament al que recentment ha manifestat l’Organització Mundial de la Salut (OMS)”, ha afegit Poveda. També ha recordat que “la nova Llei de canvi climàtic i transició energètica del Govern espanyol obligarà totes les ciutats espanyoles de més de 50.000 habitants a establir zones de baixes emissions urbanes i la ZBE Rondes BCN serà el model de referència”.

L’AMB i els ajuntaments continuen treballant en la ZBE Rondes BCN i altres zones de baixes emissions als municipis metropolitans que en segueixen la petja i les característiques, per aconseguir millorar la qualitat de l’aire de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?