Els treballadors de la residència Joan XXIII continuen en vaga indefinida

WhatsApp Image 2023-06-12 at 12.01.50

Els treballadors de la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual Joan XXIII de Cerdanyola continuen la vaga indefinida que van iniciar el 18 de maig. Aquest dissabte (17 hores) es concentraran davant l’Ajuntament. “Volem visibilitzar que l’eina de la vaga amb serveis mínims propers al 100% suposa una vulneració del nostre dret a vaga. A la pràctica la nostra vaga implica seguir treballant igual”, destaca el el portaveu dels treballadors i membre de la CGT, Agustín Yáñez.

El col·lectiu demana una pujada del 20% del sou per recuperar el poder adquisitiu perdut en 15 anys. També volen deixar clara la importància social de les cures: “Ens encanta la nostra feina, però volem poder viure amb dignitat i posar en valor que la nostra feina és essencial, com es va demostrar durant la pandèmia”.

El col·lectiu demana al departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya que formi part de les negociacions amb L’Onada serveis “per arribar a una sortida que garanteixi la nostra dignitat professional”. El col·lectiu anuncia que mantindrà la vaga “tot el que calgui”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?