Els treballadors de Can Serraperera i la Policia Local, protagonistes al plenillo

WhatsApp Image 2022-11-25 at 13.36.47

La secció Sindical de CNT a Can Serraparera van presentar el 26 d’octubre al·legacions al procés d’estabilització perquè es deixi sense efectes l’acord del ple de setembre. Segons CNT, l’ajuntament estaria intentant aprofitar l’aprovació de la Relació de Llocs de Treball (RLT) per eludir una possible sentència judicial favorable als treballadors de can Serraparera van interposar l’any passat.  “Demanem que s’estudiï molt bé com s’ha de regularitzar aquest servei”, asseguraven alguns dels repesentants sindicals al plenillo. La regidora de Recursos Humans, Pepi Rivera, assegurava que part de les al·legacions s’estan resolent tècnicament a Recursos Humans. “Vull posar de manifest el treball que han fet els sindicats per arribar a aquest acord que estabilitza els llocs de feina de 131 treballadors de la casa”, remarcava la regidora, que assegurava estar oberta a parlar amb “els companys de la CNT de Can Serraparera”.

L’altre tema protagonista de l’audiència ciutadana era la situació de la Policia Local. Delegats sindicals de la Policia Local de Cerdanyola, feien arribar les reivindicacions del col·lectiu al plenari. Són conscients del malestar general i desmotivaqció del personal per les condicons laboprals? Per què els salaris dels funcionaris d’Aquest Ajuntament són els més baixos de l’entorn? Si tenen clara la importància de la seguretat pública per a la convivència ciutadana perquè no cuiden la plantilla que fa això possible? Disposem de 48 agents i 13 caporals per a una ciutat de més de 57.000 habitants. Un 25% d’aquest personal és interí sense cap tipus de formació policial i estem en unes instal·lacions precàries. “No volem paraules, volem fets. Facin honor al lema de l’Ajuntament”, reclamaven. “Seguirem treballant perquè les condicions de la Policia Local siguin cada dia millors”, responia l’alcalde. “Els hi demanem que posin fil a l’agulla. És l’hora de posar solucions”, reclamava Iñigo Enterría (ERC) al govern municipal.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?