Els secrets de l’església de Sant Iscle

4ff28a9823b64d31d17bd0411c6126bd

El Museu de Ca n’Oliver ofereix la possibilitat de conèixer ‘Els secrets de l’església de Sant Iscle’ amb una visita il·lustrada a les excavacions que es van fer l’any 1995. La visita tindrà lloc aquest diumenge (11.30 hores) i pretén commemorar el mil·lenari de la primera cita documental del temple.

La visita il·lustrada anirà a càrrec d’alguns dels arqueòlegs que van participar en la campanya de 1995. Les persones participants podran veure fotografies de l’excavació i descobrir on podria haver estat l’església pre-romànica del segle X, un cementiri infantil, tombes de diferents èpoques, un possible campanar romànic, rituals funeraris pagans i altres aspectes de la vida dels habitants de la parròquia de les Feixes a l’edat mitjana.

NO CAL INSCRIPCIÓ I ÉS GRATUÏTA
L’activitat està vincula a l’exposició temporal ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’, que acull el Museu de Ca n’Oliver fins al 15 d’abril. És gratuïta, no cal inscripció i està recomanada per a persones majors de 10 anys.

A més, com cada tercer diumenge de mes, l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes estarà oberta al públic de 10 a 14 hores. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?