Els Reis recolliran els desitjos dels infants de Cerdanyola

93ba6c299f04f710c35672b0f157402a

Ses majestats els Reis d’Orient recorreran els carrers de Cerdanyola del Vallès aquesta tarda per saludar els més menuts i rebre la clau de la ciutat de mans de l’alcaldessa i poder així entrar a les cases i repartir els regals. Enguany la novetat és que també se’ls hi lliuraran els desitjos que els infants de la ciutat han penjat a l’arbre dels desitjos o han dipositat a la bústia instal·lada davant l’Ajuntament.
 
La festa de la cavalcada de Reis començarà e les 16.15 hores davant el Mercat de Serraperera amb una festa infantil amb el grup Plàstics. Durant la festa es rebrà els Reis de l’Orient i se’ls hi lliurarà el pa i la sal com a senyal de benvinguda. Posteriorment Ses Majestat els Reis de l’Orient es desplaçaran al Parc Tecnològic, a on començarà a les 18.30h la cavalcada, que entrarà a la ciutat pel carrer de Sant Ramon. El recorregut seguirà pels carrers d’Anselm Clavé i Sant Enric, plaça de Sant Ramon, carrers de Sant Casimir i Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, avinguda de la Primavera i de Catalunya i carrer de Francesc Layret per acabar finalment a la plaça de l’Abat Oliba.

A Melcior, Gaspar i Baltasar els acompanyaran fins a 11 carrosses. Les entitats que participen amb carrossa pròpia són: Esplai del Roser, Club Infantil, Aspadi, AMPAs de les escoles Anunciata, Carles Buigas, La Sínia i Sant Martí, Cerdanyola Futbol Club, Casa de Andalucía, Comissió Festes Sant Martí i Diables de Cerdanyola. A més també participaran a les carrosses dels Reis l’Esbart Dansaire Sant Marçal, l’Associació de Veïns de Sant Martí-Xarau i els Arriers de Sant Antoni Abat.

Caramels sense gluten
Durant la cavalcada es repartiran 2.300 quilos de caramels i les persones afectades per la malaltia celíaca que vulguin caramels sense gluten hauran d’adreçar-se a les carrosses dels Reis d’Orient.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?