Els Reis d’Orient obren les portes de la seva Residència Reial a l’Escola amb quasi totes les entrades exhaurides

residenciareis

Amb quasi totes les entrades exhaurides obria les portes la Residència Reial dels Reis d’Orient a l’escola Sant Martí. Cal reservar dia i hora per accedir al campament aquí

Els detalls

Imprescindible cita prèvia: Cada cita prèvia genera una entrada. Les entrades són col·lectives per unitat familiar. La unitat familiar ha de tenir un mínim de 2 persones i un màxim de 5. Els nadons de 0 a 1 any no compten a efectes del nombre de membres de la unitat familiar.

Lloc: Escola Sant Martí. L’entrada serà pel carrer Cervantes.

Dies i horari:

  • Dimecres 30 de desembre, de les 16:30 a les 21:30 h.
  • Dissabte 2 de gener, de les 16:30 a les 21:30 h.
  • Diumenge 3 de gener, de les 16:30 a les 21:30 h.
  • Dilluns 4 de gener, de les 16:30 a les 21:30 h.

Altres qüestions a tenir en compte:

– Canvis a l’entrada adquirida: Una vegada adquirida una entrada, no es poden fer modificacions en el dia i l’hora. Només es pot cancel·lar i sol·licitar una de nova.
– Cancel·lació: les unitats familiars amb una entrada adquirida que finalment no puguin assistir han de cancel·lar-la per permetre que la seva reserva pugui ser aprofitada per una altra unitat familiar. Per tramitar una cancel·lació cal enviar un e-mail a l’adreça cancel.residenciareial@cerdanyola.cat.
– Dubtes i informació: s’ha habilitat un telèfon i una adreça de correu electrònic per resoldre dubtes o fer consultes. El telèfon és el 93.591.41.33 (cal trucar de les 10:00 a les 14:00 i de les 16:00 a les 20:00 h). L’adreça de correu electrònic és info.residenciareial@cerdanyola.cat.
– Atenent a l’actual situació sanitària, que és dinàmica, l’organització es reserva el dret d’alterar o modificar les dates, horaris o condicions de la Residència Reial, incloent-hi la seva suspensió.
– Per a complir amb les necessàries mesures de seguretat, les unitats familiars amb entrada han d’arribar amb una antelació de 10 minuts sobre l’horari reservat. Per raons sanitàries i evitar aglomeracions, cal respectar els horaris i no arribar amb massa antelació. No es permetrà l’entrada si s’arriba amb retard sobre l’horari reservat.
– Per visitar la Residència Reial cal portar mascareta. A la instal·lació hi haurà dispensadors de gel hidro-alcohòlic. Durant el recorregut s’hauran de respectar les distàncies de seguretat entre visitants, i visitants i artistes.
– Els menors de 16 anys han de visitar la Residència Reial amb un adult major d’edat. Els majors de 16 anys poden assistir sense aquest requisit.

– No es permet fumar ni menjar durant el recorregut dins de la Residència Reial. Tampoc es pot accedir amb animals de companyia, amb l’única excepció dels gossos d’assistència.

El recorregut

La Residència Reial s’organitza en 10 zones.
Zona 0. L’ARRIBADA! Zona exterior de la cua, abans d’entrar al recinte, ala zona exterior de la porta principal de l’escola, hi haurà un espai delimitat per fer la cua.
Zona 1: L’ESTABLE REIAL Els reis mags segur que porten cavalls i camells, així quetenen aquest espai per quan vinguin. Allà ens trobem palles, abreujadors, fustes, palets que fan divisòries pels animals de Melcior, Gaspar i Baltasar, cada estable es diferenciarà per la inicial del Rei que li pertoca així com la seva gamma cromàtica.
Zona 2. L’ARC MÀGIC DE VERIFICACIÓ DE CARTES Aquí trobem un guàrdia Reial, el Marçal. Ell mateix avisa els visitants que si porten la seva carta, a aquest passadís l’han de dur ben alta, perquè arribaran a… l’Arc màgic de verificació! En passar sota aquest arc, tothom ho fa amb la carta ben alta, perquè quedi marcada per la màgia dels reis.
ZONA 3: EL REBOST I MENJADOR REIAL Per repartir totes les joguines dels infants de Cerdanyola en una sola nit, els Reis necessitaran força i energia! Així que abans, gaudiran d’un bon àpat. La taula reial ja està posada, amb fruites i verdures dels colors preferits dels reis, i amb plats saludables peratots tres, i amb espais privilegiats pels seus patges i el seu seguici.
ZONA 4: EL VESTIDOR REIAL Aquí trobemels pijames dels Reis Mags, que tothom sap que dormen de dia, perquè de nit hi treballen. També hi ha totes les seves capes, les botes, les corones reials…un gran vestidor i aparador de coses de vestir dels reis, col·locades per la gradació dels colors que els agraden, i perfectament cuidades i mantingudes pel Montflorit, un sastre clown que cuida la roba i els estris reials amb cura, atenció i molts nervis perquè tot estigui correctament!
ZONA 5: ELS DORMITORIS REIALS A aquest passadís hi ha dues portes, molt luxoses i ben guarnides, amb llums i colors als seus marcs i als seus cartells amb les inicials de Ses Majestats. Els reis, quan vinguin, dormiran a una banda, i els patges i la resta del seguici, ja dormen a l’altra. Com que són molt treballadors, els patges i el seguici treballen per torns, i alguns ara mateix dormen. No podem entrar, però, si obrim la porta podem escoltar els roncs i entreveure les lliteres.

ZONA 6: RETRATS DE SES MAJESTATS En aquest passadís podem veure algunes fotografies que ells tenen allà com a record. Aquí veiem que veritablement han viatjat per tot el món, i han conegut gairebé a tothom!

ZONA 7: LA CAMBRA DOLÇA Els caramels que haurien de llençar a la cavalcada els guarden a la zona de caramels, o a la Cambra Dolça. És l’espai preferit de la Mel, una de les guies a aquesta visita! Allà hi són tots, amb sacs, cistelles, un sofà fet de Caramels, una taula enorme amb un arc de Sant Martí, un arbre de gomines a una cantonada, caramels penjats al sostre, dibuixos de caramels a les parets…

ZONA 8: DESPATX DE CONTROL DE CARTES El Despatx de control de cartes té totes les nostres dades, els mapes i els computadors gegants i les pantalles ho controlen tot, perquè els reis mags no facin cap mena d’error la nit més màgica.

ZONA 9: EL JARDÍ DELS EMISSARIS REIALS En aquest jardí, amb música de fons cantada per un duo de Dames de Cerdanyola, trobem gespa, guarniments de Nadal, flors i plantes que marquen quatre camins diferents, a quatre trons: són els dels quatre Emissaris Reials, que són els encarregats de rebre les vostres cartes.

ZONA 10: LA SORTIDA Porta carrer d’Ave Maria

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?