Els Reis d’Orient instal·laran la Residència Reial a l’Escola Sant Martí

Residència Reial

Donat que aquest any ha estat difícil, i les mesures de prevenció i contenció de contagis de la COVID no aconsellen dur a terme la tradicional Cavalcada de Reis, Ses Majestats els Reis d’Orient han demanat a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès poder disposar de les instal·lacions de l’Escola Sant Martí, a fi que pugui albergar durant uns dies la Residència Reial per preparar el tradicional repartiment de regals de la Nit de Reis amb totes les mesures de seguretat. Voldreu visitar-la? Hi estan convidats tots els nens i nenes de Cerdanyola. No oblideu portar la vostra carta! Cal reservar (a partir de les 16 hores d’avui dilluns) dia i hora per accedir al campament aquí

Els detalls

Imprescindible cita prèvia: Cada cita prèvia genera una entrada. Les entrades són col·lectives per unitat familiar. La unitat familiar ha de tenir un mínim de 2 persones i un màxim de 5. Els nadons de 0 a 1 any no compten a efectes del nombre de membres de la unitat familiar.

Lloc: Escola Sant Martí. L’entrada serà pel carrer Cervantes.

Dies i horari:

  • Dimarts 29 de desembre, de les 19:30 a les 21:30 h.
  • Dimecres 30 de desembre, de les 16:30 a les 21:30 h.
  • Dissabte 2 de gener, de les 16:30 a les 21:30 h.
  • Diumenge 3 de gener, de les 16:30 a les 21:30 h.
  • Dilluns 4 de gener, de les 16:30 a les 21:30 h.

Altres qüestions a tenir en compte:

– Canvis a l’entrada adquirida: Una vegada adquirida una entrada, no es poden fer modificacions en el dia i l’hora. Només es pot cancel·lar i sol·licitar una de nova.
– Cancel·lació: les unitats familiars amb una entrada adquirida que finalment no puguin assistir han de cancel·lar-la per permetre que la seva reserva pugui ser aprofitada per una altra unitat familiar. Per tramitar una cancel·lació cal enviar un e-mail a l’adreça cancel.residenciareial@cerdanyola.cat.
– Dubtes i informació: s’ha habilitat un telèfon i una adreça de correu electrònic per resoldre dubtes o fer consultes. El telèfon és el 93.591.41.33 (cal trucar de les 10:00 a les 14:00 i de les 16:00 a les 20:00 h). L’adreça de correu electrònic és info.residenciareial@cerdanyola.cat.
– Atenent a l’actual situació sanitària, que és dinàmica, l’organització es reserva el dret d’alterar o modificar les dates, horaris o condicions de la Residència Reial, incloent-hi la seva suspensió.
– Per a complir amb les necessàries mesures de seguretat, les unitats familiars amb entrada han d’arribar amb una antelació de 10 minuts sobre l’horari reservat. Per raons sanitàries i evitar aglomeracions, cal respectar els horaris i no arribar amb massa antelació. No es permetrà l’entrada si s’arriba amb retard sobre l’horari reservat.
– Per visitar la Residència Reial cal portar mascareta. A la instal·lació hi haurà dispensadors de gel hidro-alcohòlic. Durant el recorregut s’hauran de respectar les distàncies de seguretat entre visitants, i visitants i artistes.
– Els menors de 16 anys han de visitar la Residència Reial amb un adult major d’edat. Els majors de 16 anys poden assistir sense aquest requisit.

– No es permet fumar ni menjar durant el recorregut dins de la Residència Reial. Tampoc es pot accedir amb animals de companyia, amb l’única excepció dels gossos d’assistència.

Recorregut dins la Residència Reial

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?