Els Reis d’Orient arribaran enguany a la Farigola

db4fc567ca6f38f6ec00bf19dfb7c044

Un total de 150 infants d’escoles de la ciutat acompanyaran la Cavalcada Reial amb fanalets per guiar a Ses Majestats pels carrers de la ciutat

Canaletes, Sant Ramon, Banús i enguany La Farigola. El barri és el punt triat en aquesta ocasió pels Reis d’Orient per rebre la sal i la mirra dues hores abans de la cavalcada amb l’animació del grup Plàstics.

Els Diables tancaran la cavalcada amb una carrossa i carbó

Entitats i Ajuntament preparen una cavalcada que tindrà tres parts. Al grup d’inici amb la banda de l’Agrupació Musical i els carters reials el seguiran les carrosses i els participants de les associacions i entitats de la ciutat. La tercera part s’iniciarà amb un grup de 40 alumnes d’una escola de dansa de Cerdanyola que faran una coreografia especial per l’esdeveniment. Finalment, cadascuna de les carrosses dels Reis Mags anirà precedida per una comitiva de 50 nens i nenes d’escoles de Cerdanyola que els il·luminaran el camí amb els seus fanalets. Una altra novetat és la carrossa dels Diables, que tancaran la passada i prometen donar força espectacle mentre reparteixen carbó. Quan la cavalcada arribi a la plaça de l’Abat Oliba, on hi haurà el naixement al tradicional pessebre muntat per l’artista cerdanyolenc Jordi Bona, Ses Majestats seran rebudes per representants del Consell d’Infants i Adolescents CIAC.

Els infants i adolescents, protagonistes de la cavalcada: rebuda a l’Abat Oliba i il·luminació amb fanalets

Els infants i els joves de Cerdanyola tindran un protagonisme especial a la Cavalcada a través dels seus representants al CIAC, Consell d’Infants i Adolescents de Cerdanyola, que seran els encarregats de rebre els Reis al naixement de la plaça Abat Oliba. A la comitiva que acompanya els Reis Mags hi participen també altres nens i nenes de sisè de primària de diverses escoles de la ciutat, i al llarg del recorregut altres infants i adolescents també il·luminaran el camí dels Reis amb els fanalets.

Es repartiran 3.600 quilos de caramels sense gluten

Aquest any es repartiran 3.600 quilos de caramels sense gluten que ha adquirit l’Ajuntament i que es facilitaran a les carrosses participants a la cavalcada. Però aquests no seran els únics caramels que es repartiran durant la festa i, per aquest motiu, es recomana que les persones afectades per la malaltia celíaca que vulguin caramels sense gluten s’adrecin directament a les tres carrosses dels Reis Mags.

Els horaris de la tarda del 5 de gener

A les 16.15 hores es farà la rebuda dels Reis d’Orient a la ciutat amb el lliurament del pa i la sal com a senyal de benvinguda. L’acte tindrà lloc al barri de la Farigola (carretera de Barcelona, al costat de la passera de vianants). A les 18.30 hores començarà la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient amb un recorregut que passarà per Hotel Parc Tecnològic, carrer de Sant Ramon, carrer d’Anselm Clavé, carrer de Sant Enric, plaça de Sant Ramon, carrer de Sant Casimir, carrer de Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, avinguda de la Primavera, avinguda de Catalunya, carrer de Francesc Layret i plaça de l’Abat Oliba.

On portar les cartes? Totes les propostes per avui i demà

Aquest any els emissaris dels Reis d’Orient no falten a la seva cita i estan recollint les cartes dels infants de la ciutat. Avui dijous 4 de gener estaran a la plaça de Josep Viladomat d’11 a 13 hores i a la tarda a la plaça de Francesc Layret de 17.30 a 19.30 hores. També els podreu trobar al carrer de Santa Maria de 18 a 21 hores.

A més, les associacions de la ciutat també organitzen visites dels emissaris reials. Els matí del 4 de gener Ses Majestats els Reis d’Orient recolliran les cartes dels infants a la plaça de la Constitució, en una activitat impulsada per l’Associació de Comerciants Sant Antoni-Bonasort. Aquell mateix dia, però en horari de 16.30 a 20.30 hores, es rebran les cartes dirigides als Reis Mags a la pista de gel en una proposta de Cerdanyola Comerç i Serveis. I per últim, avui i demà pel matí el patge reial rebrà les cartes dels més petits al Mercat de les Fontetes. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?