Els Reis d’Orient arribaran a la plaça de Sant Ramon

55f1af74ed6d51549d7d4b31853fd65a

Els nens i nenes del Consell d’Infants rebran de nou a Ses Majestats i els hi lliuraran la clau de la ciutat

Si l’any passat els Reis d’Orient van arribar al Centre Cívic Banús, enguany ses majestats seran rebuts demà dijous (16.15 hores) a la plaça de Sant Ramon. Representants del Consell dels Infants els lliuraran el pa i la sal com a mostra de benvinguda i els reis podran gaudir de l’actuació infantil programada, a càrrec del grup ‘Set de so’. Després marxaran cap el Parc Tecnològic, des d’on donarà inici la Cavalcada (18.30 hores).

Un dia abans, serà el patge reial el que visiti Cerdanyola per recollir les cartes dels infants de la ciutat. Així, avui dimecres 4 de gener serà el torn del Mercat Municipal de Les Fontetes (d’11 a 13 hores) i per la tarda, de 17 a 19 hores, s’instal·larà a la plaça de Francesc Layret (davant de l’Ajuntament).

QUIN RECORREGUT FARÀ LA CAVALCADA?

El dijous 5 de gener, els Reis seran els protagonistes d’una Cavalcada en què tornaran a participar activament nombroses entitats de Cerdanyola. Els Reis i el seu seguici recorreran els carrers de la ciutat amb un recorregut previst que començarà a l’Hotel Parc Tecnològic i passarà pel carrer de Sant Ramon, carrer d’Anselm Clavé, carrer de Sant Enric, plaça de Sant Ramon, carrer de Sant Casimir, carrer de Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, avinguda de la Primavera, avinguda de Catalunya, carrer de Francesc Layret i plaça de l’Abat Oliba. Allà estarà esperant el pessebre vivent a càrrec de l’entitat Virgen de la Antigua. Serà el moment en el que els nens i nenes del Consell d’Infants rebran de nou a Ses Majestats i els hi lliuraran la clau de la ciutat perquè puguin accedir a totes les cases de la ciutat. Aquest any, els Arriers de Cerdanyola s’encarregaran de la carrossa del patge, que obrirà la cavalcada. A continuació aniran les carrosses dels tres reis, i per tancar la comitiva, la carrossa carbonera que faran els Diables de Cerdanyola portarà el carbó. La música la tornaran a posar l’Agrupació Musical de Cerdanyola i els tambors de la Casa de Aragón. També participarà el Grup Catalonia amb un tren ben especial i l’Esbart Sant Marçal serà el responsable de vestir els Reis i els participants. Com ja és habitual, l’Associació de Radioaficionats ajudarà en la coordinació de la Cavalcada i Radio Taxis del Vallès farà el trasllat de Ses Majestats.

CARAMELS SENSE GLUTEN

Els caramels comprats per l’Ajuntament i que facilita a les carrosses que participen a la desfilada són sense gluten. Però no són els únics que es reparteixen durant la festa, raó per la qual les persones afectades per la malaltia celíaca que vulguin caramels sense gluten hauran d’adreçar-se a les tres carrosses de ses Majestats els Reis d’Orient. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?