Els regidors de Guanyem tornen a aportar les retribucions del ple de meses electorals a causes solidàries

WhatsApp Image 2023-06-26 at 12.02.52

Els membres del grup municipal de Guanyem de Cerdanyola, Ivan González i Cristina Gallardo, aportaran les retribucions del ple de meses electorals a les treballadores en vaga de la Residència Joan XXIII i al Grup de Suport “La Pública contra el feixisme”.

Dijous 22 de juny va tenir lloc el “Ple de meses electorals”. El ple extraordinari, que va durar uns 3 minuts, va servir per sortejar quins ciutadans formaran part de les meses electorals de les eleccions generals del proper 23 de juliol. Des de Guanyem Cerdanyola tornen a denunciar que “no veuen normal que per un Ple que dura escassos minuts i que no els comporta cap tipus de feina, els regidors de l’oposició percebin 431,21 euros”. Per aquest motiu, han anunciat que com ja van fer amb el ple de meses de les eleccions municipals, tornaran a destinar a causes solidàries els 862,42 euros que cobraran entre els dos electes de Guanyem.

En aquest cas les aportacions aniran a dues causes diferents. Per una banda, donaran 431,21 euros a la caixa de resistència de les treballadores de la Residència Joan XXIII que fa més d’un mes que estan en vaga indefinida. Els altres 431,21 euros els destinaran al grup de suport “La Pública contra el feixisme” on diferents joves universitaris es troben encausats per plantar cara a l’extrema dreta.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?