Els petits espectadors tenen la paraula al MAC&Xic

3d105248b10b0d962a881701f9482c8d

La proposta de Bambalina es reinventa amb un sol dia de programació.

eatre de gran qualitat per als més menuts. El Mac&Xic, la proposta bianual de Bambalina per als espectadors entre 0 i 6 anys, es reinventa enguany tot concentrant la programació en un sol dia. Així, aquest dissabte cinc companyies oferiran al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) 12 representacions i tallers.

LA PROGRAMACIÓ PERMET ASSISTIR A TOTES LES REPRESENTACIONS

Malgrat la programació exhaustiva, la bona notícia és que la graella permet assistir a totes les representacions Els espectacles i el taller de titelles es repartiran entre la sala d’actes i el pati del MAC i oferiran diferents sessions des de les 11 fins a les 19 hores. Les entrades ja estan a la venda a l’Ateneu de Cerdanyola o al web www.cerdanyola.cat/teatre i tindran un preu de 4 euros pel públic general i de 2 euros pels socis de Bambalina. Com en les anteriors edicions, l’organització recomana comprar les entrades anticipadament per l’aforament limitat de l’espai.

QUÈ ES VEURÀ AL PATI DEL MAC?

Els espectacles no es limitaran a la sala d’actes del MAC. Fes-t’ho com vulguis instal·larà en una carpa al pati per oferir els espectacles Xino Xano i Mans. Al costat d’aquesta carpa, la companyiaTeia Moner disposarà de tres espais per construir tres tipus de titelles inspirats en pallassos. “Volem donar a conèixer les diferents tècniques titellaires per poder desenvolupar la capacitat d’expressió i de imaginació més extensament, i d’aquesta manera obrir nous camps de aprenentatge”, asseguren. El MAC & XIC es clourà a les 19.30 hores a la plaça de l’Abat Oliba amb el Rebooombori de la companyia Roger Canals, un espectacle gratuït que promet diversió “a ritme de música marxosa i estimulant”. – NF

 

Què trobareu als quatre espectacles de pagament?

CINEMÚSICA – Cia. Viu el Teatre. (11 / 12 hores).
Veniu a gaudir del nostre petit homenatge al cinema mut, on la música en directe ens guiarà per una història d’històries plenes d’emocions que ens recordaran escenes úniques de la història del cinema en blanc i negre. Un viatge proper i familiar, pensat per compartir amb els més petits de casa amb l’objectiu de percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment. La crítica (Jordi Bordes, El Punt-Avui)diu: “Notable equilibri entre cinema, música i proximitat. És d’aquelles obres en que tothom somriu. I dona ganes d’abraçar a tor i a dret.”

XINO-XANO – Cia. Fes-t’ho com vulguis. (11/ 12.30/ 13.30)
La Tuinga és una girafa una mica dormilega i molt somniadora. Somia tots els camins que vol descobrir, els mars que vol navegar i fins i tot les estrelles que vol tocar. La Tuinga, però, quan es desperta de bon matí, se’n adona que no té res de tot això…tan sols cames i peus, com tothom. La Tuinga es posa a caminar. Un peu davant de l’altre. I així, xino-xano, descobreix que caminar és una manera ben bonica per començar a conèixer món.

MANS – Cia. Fes-t’ho com vulguis. (17 /18 /19 hores)
MANS és un espectacle pensat per a que els nens i nenes tinguin una experiència teatral gratificant i engrescadora. És un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai i també la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot. MANS convida a fer un viatge a mons reals i mons fantàstics. A somniar. A pensar. A escoltar. A riure.

LA CIGALA I LA FORMIGA – Cia. La Petita Brownie (17/ 18.30 hores)
Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui treballar, no li agrada massa! La formiga Miga la seva gran amiga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran a la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible!! El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents en aquesta versió que La Petita Brownie fa de la faula “La Cigala i la Formiga” d’Isop.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?