Els patis oberts inicien la temporada dinamitzada d’estiu

WhatsApp Image 2023-06-29 at 08.56.17

Comença la temporada dinamitzada d’estiu dels patis oberts de les escoles Saltells, Xarau, La Sínia, Les Fontetes, Sant Martí i Turó de Guiera. Durant l’estiu el seu horari d’ús és de dilluns a divendres de 17:30h a 20:30 h i els dissabtes i diumenges de les 17:30  a les 21 h.

Per celebrar l’inici de la temporada dinamitzada d’estiu dels patis oberts es duran a terme tres tallers de rumba catalana a càrrec de Sicus Carbonell i serà als patis de les escoles Saltells, Sant Martí i Les Fontetes. Els horaris i dies són divendres 30 de juny a les 19h a l’Escola Les Fontetes, dissabte 1 de juliol a les 19h a l’Escola Sant Martí i dissabte 8 de juliol a les 19h a l’Escola Saltells

Tres tallers de rumba catalana a càrrec de Sicus Carbonell

El taller de Sicus Carbonell serà una activitat pràctica oberta a tota la ciutadania on es farà un recorregut per la història de la Rumba Catalana i on s’ensenyarà la tècnica del ventilador, la tipologia de palmes, la percussió amb la caixa i el ball. Les persones participants, si en disposen, poden portar la seva guitarra i caixa, com també engrescar-se a ballar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?