Els pallassos tornen a Cerdanyola

cee635145ad7a438ae066c6b737ab964

Amb el seu nas vermell i les seves sabates gegants, el pallasso Marcel gros  celebrarà els seus 25 anys de trajectòria en solitari en la 23a edició de la Pallassada, el Festival de Pallassos i Teatre d’Humor de Cerdanyola. El gènere clown serà el protagonista en els dos espectacles programats per a La Pallassada d’enguany. Dissabte (18 hores) Marcel Gros representarà ‘Contes Amagats’ i diumenge (12 hores) serà el torn de la companyia La Bleda que posarà sobre l’escenari del Teatre Ateneu ‘Tut-Turutut, La Princesa!’.  

QUÈ HI VEUREM?
‘Contes Amagats’ és una obra de 55 minuts recomanat per a infants a partir de 3 anys. Amb aquest espectacle a cavall de l’humor, la ironia i la imaginació en el qual Marcel Gros torna a inventar-se un univers propi plàstic i visual i un viatge per molts racons del planeta. El manresà és, entre altres coses, clown, bufó i xouman. Va entrar en contacte amb el món de l’espectacle a través de les formacions musicals i de teatre de carrer com l’Orquestra Mandarina i El Setrill. Del 1981 al 1984 va fer teatre de carrer amb El Setrill i actuava a l’Orquestra Mandarina. El 1984 va cofundar Teatre Mòbil i va ser actor de la companyia fins el 1991. A partir d’aquesta data, després de formar-se en tècniques de circ i de pallasso amb Willi Colombaioni, Pierre Byland i Philippe Gaullier, emprèn el treball en solitari i realitza els seus muntatges, sempre de creació pròpia. Gros és un dels vells coneguts del teatre de l’Ateneu, ja que ha participat en moltes de les edicions de la Pallassada.

UNA PALLASSA DE LLARGA TRAJECTÒRIA
D’altra banda, la Princesa Bleda és la protagonista de l’espectacle Tut-turutut, La Princesa! de la cia La Bleda amb una durada de 55 minuts i recomanada per a infants a patir des 3 anys. L’argument de l’obra gira entorn d’una princesa que ha perdut el seu tresor i emprèn un viatge per recuperar-lo. El trobarà però en un lloc ben diferent al que s’havia imaginat, diu la  presentació de l’espectacle. Amb només un armari i un bagul amb diferents objectes, l’obra combinarà l’humor, els gestos i els recursos visuals per atreure l’atenció de petits i grans.

La Bleda és el nom artístic d’Helena Escobar, una pallassa amb gran experiència en el teatre familiar que va fundar la companyia de teatre que porta el mateix nom del seu personatge el 2001. Al 2009 va estrenar ‘Maduuuixes’ a la Fira Mediterrània amb més de  200 actuacions arreu. En aquests anys de trajectòria ha aconseguit un estil propi com a pallassa que passa per explicar una història i poder arribar al cor de cada nen petit i gran per fer-los marxar del teatre amb un somriure. I el seu objectiu és aconseguir-ho amb poques paraules jugant amb l’humor i recursos visuals.

ENTRADES

El preu de les entrades per a un espectacle és de 6,5 euros (socis Bambalina 4,5 euros). La compra anticipada ja es pot fer a l’Ateneu i el preu és de 5 euros un espectacle i 8 euros dos espectacles (socis Bambalina 3,5 euros un espectacle i 6 euros els dos).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?