Els pallassos, protagonistes a l’Ateneu aquest cap de setmana

Remember show 2 - autoria Eli Guasch

Els pallassos tornaran a trepitjar l’escenari del teatre Ateneu amb una nova edició de La Pallassada. La 29a edició de la proposta, pensada perquè les famílies de Cerdanyola, gaudeixin dels millors espectacles de les pallasses i els pallassos del país. Bambalina ha programat dos espectacles al Teatre Ateneu, un el dissabte 19 de febrer (18 h) i un altre el diumenge 20 de febrer (12 h). Les entrades es poden comprar de forma anticipada al web de Bambalina, i el preu serà de 5 euros de 3 a 12 anys, més de 12 anys, 7 euros, i menors de 3 anys, gratuït.

Dissabte 19 de febrer (18h)

Teatre Mòbil & Marcel Gros presentaran al Teatre Ateneu Remember Show. Es tracta d’un espectacle on Teatre Mòbil i Marcel Gros es retroben després de trenta anys i fan un homenatge a l’ofici, al riure, a l’humor i a l’amistat reinterpretant els seus llegendaris números de clown. Després de molt de temps viatjant en el carro de la farsa i donant voltes pel món, arriben a la plaça i recuperen el carrer que els va veure néixer i créixer com a artistes. “Comediants, farsants, pallassos, bufons… Una mica de tot… Remember show!”, promet la companyia.

Diumenge 20 de febrer (12h)

El diumenge 20 de febrer a les 12 h serà el torn del Circ Xic, amb l’espectacle Taxaaan!!!. Un espectacle de circ en què partint d’una esferificació s’aconsegueix un condensat d’emoció. L’espectacle més gran del món a la mínima distància. Allunyant l’entusiasme i el risc, deixant de banda les presentacions, els intermedis i les inacabables entrades i sortides dels artistes, enllacem l’acció, la poesia i l’emoció enfilant els números de principi a fi. Entre dos artistes s’aconsegueix crear tota l’orquestra, els equilibristes, els domadors, pallassos, forçuts i presentadors. “Dos personatges, dos pallassos es troben aquí i ara amb el públic. El que passarà després és una incògnita que no deixarà ningú indiferent”, explica la sinopsi de l’espectacle.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?