Els monitors del PEM Guiera denuncien “males condicions de treball”

60468aa82473fd32700d48478784d483

Els monitors del Parc Esportiu Municipal (PEM) Guiera, que van fer vaga i manifestació al maig, han tornat a denunciar les males condicions de treball, els problemes continuats amb la empresa adjudicatària del monitoratge esportiu -Ebone- i la incertesa davant del futur de la instal·lació.  

“ESTEM IGUAL QUE FA 12 MESOS”

Ebone va finalitzar el contracte amb l’Ajuntament a l’agost i des de llavors es manté en pròrroga forçosa. “Fins quan? Què vol fer l’Ajuntament amb el PEM Guiera? Estem igual que fa 12 mesos… Amb moltes preguntes i cap resposta de l’administració”, s’assegura en un comunicat del sindicat CCOO. Els treballadors volen saber quina empresa s’encarregarà dels monitors a partir de l’1 de gener: “L’última notícia que tenim és que Ebone hi serà fins al 31 de desembre”. En aquesta línia, els treballadors asseguren que creien que “existia un acord molt ampli a favor d’una nova concessió que conjugués l’estabilitat i la qualitat dels llocs de treball”. De moment, el govern municipal ha confirmat al ‘Cerdanyola al Dia’ que s’ha rebut el document lliurat per la secció de CCOO de l’empresa Ebone i que s’està estudiant. L’executiu d’Escolà, que remarca que manté reunions periòdiques amb els agents socials amb presència al PEM Guiera, anuncia que la  seva voluntat és, un cop estudiat el document, “parlar-ne en properes reunions amb la secció sindical de CCOO d’Ebone”.

La marxa de l’antic director tècnic, l’acomiadament “ferotge” de l’antiga coordinadora tècnica, la manca de pagament de les nòmines i tots els esdeveniments dels darrers mesos “generen als treballadors i per relació, als abonats, una situació d’incertesa que no ajuden a garantir el  servei”, s’apunta des de CCOO. Segons el sindicat, els monitors tenen problemes amb el pagament de nòmines, amb la manca de calendari laboral i l’oferta de classes a la graella i amb la falta de comunicació per part de la direcció i la coordinació del PEM Guiera. A més, el sindicat denuncia que durant els últims mesos “hi ha treballadors que es veuen obligats a ocupar llocs de treball pels quals no estan formats”, amb “la inseguretat que això genera per a treballadors i abonats”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?