Els millors pallassos tornen a passar per l’Ateneu

4fbac1ae9814b22f440e824a6b165325

La Pallassada arriba enguany a la seva 34a edició de la mà d’una Bambalina que celebra els seus 35 anys i que com cada any porta els millors espectacles de pallassos a l’Ateneu. En aquesta ocasió, els protagonistes del cap de setmana seran ‘Rhumia’, ‘Tot Plegat’ i ‘Pianissimo Circus’.

El festival de pallassos aixecarà el teló enguany amb Rhumia, l’espectacle ha guanyat el premi Zirkòlika al millor espectacle de circ de 2016 i que arriba a Cerdanyola després d’haver d’allargar la seva estada a Barcelona donades les bones crítiques i les entrades exhaurides. La companyia Rhum&Cia obrirà La Pallassada divendres (20.30 hores) tot oferint aquesta segona part de Rhum, l’espectacle que va unir a aquests actors, músics i pallassos per portar a escena el darrer treball del pallasso Monti. Les entrades per a Rhumia es poden comprar a l’Ateneu i online a www.cerdanyola.cat/teatreateneu al preu de 10 euros (anticipada) i 5 euros els menors acompanyats. Els experts diuen que guardons al marge, la millor notícia és la continuïtat d’un xou que s’allunya del teatre infantil, i que reivindica l’esplendor del pallasso en tota la seva expressió.
Dissabte (18 hores), la diversió estarà servida amb la Cia Teatre Mòbil i el seu espectacle ‘Tot plegat’. Marc Fonts, Jordi Girabal i Atilà Puig donen vida als tres comediants que volen presentar l’espectacle més esbojarrat de la companyia amb un humor fresc i enginyós que s’allarga durant tota l’obra.

I diumenge (12 hores) serà el torn de la Cia Cirquet Confetti que oferirà el concert per a pallassa i piano ‘Pianissimo Circus’. El Mestre Frans (Francesc Mora) i la Serafina (Anna Confetti) presentaran un espectacle en format de concert amb un piano de cua com a instrument protagonista. Cada número de clown pren l’excusa de la interpretació d’un tema musical o coreogràfic amb grans dosis d’humor.

ANTICIPADES
Les entrades per als espectacles ‘Tot Plegat’ i ‘Pianissimo Circus’ es poden comprar ja a l’Ateneu a un preu anticipat de 5 euros i de 3,5 euros amb el carnet de Bambalina. A més, es podrà comprar de forma anticipada un pack de dues entrades per a les dues obres al preu de 8 euros i de 6 euros per als socis de Bambalina. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?