Els mercats ambulants obriran tot el dia aquest divendres

6d7013048d0c128a879704427738873c

Per primera vegada en 50 anys, els mercats ambulants que s’instal·len cada divendres a Fontetes i Serraparera obriran tot el dia. Així, aquest divendres els dos mercadals obriran ininterrompudament de 9 a 20 hores. “Es tracta d’una proposta novedosa que va sorgir fa just dues setmanes i vam pensar que podia ser molt atractiva perquè és el divendres abans de Nadal”, explicava la regidora de Promoció Econòmica, Helena Solà, que es mostrava convençuda de l’èxit que tindrà la iniciativa.

Amb més il·luminació i fil musical amb música nadalenca, aquest divendres els mercadals comptaran amb quasi totes les parades habituals, anunciava Eduard Marin, president de l’Associació de Marxants. A més de dinamitzar els mercats municipals, la idea d’obrir els mercats ambulants durant tot el dia respon a l’objectiu de “fer que la gent es quedi a comprar a Cerdanyola”, apuntava Solà, que destacava que en la proposta intervenen altres serveis de l’Ajuntament com la Policia, Mobilitat o Neteja. I els marxants tampoc dubten de l’objectiu: “Fem això perquè a la tarda la gent no marxi a les grans superfícies i per reforçar el comerç de proximitat que és el motor de l’economia”. La voluntat és repetir l’experiència també a l’estiu. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?