Els Jocs Esportius Escolars s’adapten a la COVID

Jocs escolars / F. Ajuntament (NP)

La temporada els Jocs Esportius Escolars s’ha hagut d’adaptar a la situació COVID aplicant les mesures i protocols de seguretat davant la pandèmia. Tot i la situació, els JJEE han tingut bona acollida entre els centres educatius de Cerdanyola i s’han arribat a confeccionar una setantena d’equips a les diferents categories i modalitats esportives. Al programa de poliesportius són 18 els equips que participen. Durant el primer trimestre han estat 10 equips prebenjamí amb la participació del Club Bàsquet Cerdanyola i Club Bàsquet Femení Cerdanyola i 8 equips benjamí de futbol sala

Són 10 els equips que aquesta temporada estan disputant la competició de bàsquet: 4 benjamí, 4 aleví, 1 infantil i 1 cadet.

Com és habitual el futbol sala ha estat l’esport més demanat pels escolars de Cerdanyola amb la confecció de 12 aleví, entre ells per primera vegada 1 equip femení a l’escola Saltells, 7 infantils, 3 cadet i 1 juvenil.

El voleibol segueix el seu creixement a la ciutat i enguany ja són 15 els equips que s’han format: 1 aleví, 8 infantil, 6 cadet.

Enguany s’ha creat un equip d’handbol en categoria aleví i un altre de futbol 7 a la categoria prebenjamí.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?