Els Jocs Esportius Escolars celebren la cloenda de la temporada

Jocs escolars. Futbol sala al ZEM Xarau / F. Ajuntament

Més d’una seixantena d’equips han participat aquest curs en alguna de les competicions dels Jocs Esportius Escolars de Cerdanyola, que també han ofert diferents jornades esportives i el  programa poliesportiu

Els Jocs Esportius Escolars arriben a la seva fi amb una festa de cloenda i el lliurament de trofeus als equips participants el dissabte 4 de juny al Complex Esportiu Can Xarau de 10h a 13:30h. Enguany, els infants han pogut tornar a gaudir de l’esport escolar i han tornat a jugar a futbol sala, volei, bàsquet, handbol i futbol sala… a més, els més petits han participat al programa poliesportiu practicant tres esports durant el curs, un cada trimestre i els infants de P5 han pogut participar a les jornades Trop5.

Els centres amb representació als diferents esports i categories aquesta temporada han estat les escoles Saltells, Serraparera, Ramon Fuster, Sant Martí, La Sínia, Carles Buïgas, Turó de Guiera, Les Fontetes i Xarau, el col·legi Montserrat i els instituts Banús, Jaume Mimó, Gorgs, Fora del Vent i Pere Calders.

El dissabte serà la darrera jornada i servirà per gaudir al màxim amb les activitats organitzades per a l’ocasió amb la col·laboració dels clubs esportius de la ciutat: 3×3 de futbol  (Cerdanyola Futbol Club), 4×4 d’handbol (Club Handbol Cerdanyola), 3×3 de bàsquet (Club Bàsquet Cerdanyola i Club Bàsquet Femení Cerdanyola), 4×4 de volei (Club Volei Cerdanyola), partits de bàdminton (Club Bàdminton Bellaterra), partidets d’hoquei (Cerdanyola Club d’Hoquei) i tir amb arc (Club d’Arquers Cerdanyola del Vallès). El bàdminton i el volei es practicaran a dins del pavelló, el futbol sala a la pista exterior, el bàsquet a la pista coberta de la banda del parc Xarau i l’hoquei i l’handbol es duran a terme a la pista de la boina. Entre aquesta pista i la part posterior de les pistes de Frontennis es podrà practicar tir amb arc. Les activitats es faran de 10h a 12h i just després, cap a les 12:15h, començarà la cerimònia de lliurament de trofeus dels JJEE a dins el pavelló Can Xarau-Paco Arpide a on cada centre escolar disposarà del seu espai.

Des del Servei d’Esports de l’Ajuntament i davant la previsió d’una elevada assistència a la cerimònia de lliurament de trofeus es recomana utilitzar mascareta tot i que el seu ús no és obligatori.

La temporada 2021-22 en números

Aquesta temporada han gaudit dels JJEE dotze equips de futbol sala en categoria aleví que han participat a la lliga local; set equips infantils i tres cadets ho han fet en la lliga comarcal; i un juvenil en la Intercomarcal.

En volei també hi ha hagut una alta participació amb un total de 23 equips: vuit equips infantils i set cadets han competit en lliga comarcal: un aleví i dos juvenils ho han fet en lligues intercomarcals; i cinc escoles han participat a les jornades de Tastvol.

El Club Handbol Cerdanyola ha participat amb un equip aleví en la lliga intercomarcal i el Cerdanyola Futbol Club ho ha fet amb un equip prebenjamí de futbol 7 en una lliga també intercomarcal.

I enguany s’han format 10 equips de bàsquet: quatre benjamins i quatre cadets han participat en lligues comarcals i un infantil i un cadet ho han fet en intercomarcals. A més, l’equip benjamí del saltells ha estat campió de la Copa.

Paral·lelament durant el curs s’han celebrat diferents jornades Trop5 d’iniciació esportiva adreçades als infants de P5. També s’ha dut a terme el programa poliesportiu en la categoria prebenjamí amb la participació de les escoles Serraparera, La Sínia, Turó de Guiera, Sant Martí, Saltells, el Club Bàsquet Cerdanyola i el Club Bàsquet Femení Cerdanyola. Els infants participants en aquest programa han practicat tres esports aquest curs, un cada trimestre

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?