Els jocs d’aigua del parc Cordelles es posen en marxa dimarts

jocs_aigua

El  dimarts 18 de juliol es posarà en marxa la zona de jocs d’aigua del Parc Cordelles. L’espai funcionarà tots els dies de la setmana entre les 10h i les 20h ininterrompudament.

L’estructura instal·lada al parc Cordelles fa servir un sistema de recirculació de l’aigua garantint la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. Els infants han de prémer un botó que acciona l’aigua durant aproximadament quatre minuts. Els jocs del parc de Cordelles escenifiquen una escena marina instal·lada al centre de l’antiga bassa. Al mur d’aquesta s´han realitzat diferents obertures per poder accedir amb comoditat i l’actuació a permès alhora recuperar el muret amb la seva pedra original.

Les restriccions d’aigua impedeixen que s’obrin els del Turonet

Enguany al parc del Turonet no es posarà en marxa cap instal·lació d’aigua perquè no tenen el sistema de circuit tancat com els jocs de Cordelles i hi ha restriccions d’aigua en els usos urbans en els municipis en estat d’excepcionalitat per sequera entre els quals es troba Cerdanyola del Vallès.

“Els jocs d’aigua estan pensats per refrescar-se durant l’estiu per tant l’ús d’aquestes instal·lacions ha de ser responsable per part dels infants i també acompanyants”, asseguren des del consistori, que anuncia que stà treballant en la possibilitat que hi hagi agents cívics durant l’horari de funcionament de la zona de jocs perquè es respectin les normes d’ús de les instal·lacions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?