Els hostalers també demanen una pròrroga en l’ampliació de les terrasses

26592557cec344d5b5b242a1353cc260_L

Després que Junts per Cerdanyola demanés al govern municipal una pròrroga en l’ampliació de les terrasses, els hostalers han fet la mateixa petició. La Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès demana a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès la pròrroga fins a finals d’any de les terrasses de bars i restaurants de la ciutat. “Aquesta mesura ajudarà perquè el sector, durament colpejat per la pandèmia de la COVID-19, pugui treballar i mirar de recuperar-se de les crues conseqüències que pateix”, apunta Mònica Lozano, membre de la Junta Poblacional de Cerdanyola del Vallès del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès.

La intenció del govern és que “tot vagi poc a poc a la normalitat, en la mesura que sigui possible per la situació sanitària, i que tal com hem fet amb l’ajudes COVID, amb la flexibilitat de les terrasses, o amb la campanya de suport a l’hostaleria, anirem valorant en cada moment com poder ajudar al sector”, ha anunciat el govern a aquesta publicació.

“Accions com prorrogar les terrasses adaptades a la situació sanitària local ajudaran perquè l’hostaleria pugui seguir sent una de les locomotores de l’economia de la ciutat”

L’hostaleria en el seu conjunt -bars, restaurants i lleure nocturn- és un dels sectors més destacats de l’economia local, recorden des del Gremi: “Dona molta feina a molta gent i és un dels agents econòmics importants de Cerdanyola del Vallès”. En aquest sentit, “accions com prorrogar les terrasses adaptades a la situació sanitària local ajudaran perquè l’hostaleria pugui seguir sent una de les locomotores de l’economia de la ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?