Els equips d’atenció primària de Cerdanyola s’uneixen en la primera Escola de Salut del municipi

WhatsApp Image 2023-06-01 at 13.50.12

Els equips d’Atenció Primària de Cerdanyola faran xerrades sobre salut a equipaments municipals. Aquest programa és fruit d’anys de treball conjunt entre l’Ajuntament i els CAPs de la ciutat en l’àmbit comunitari. L’Escola de Salut de Cerdanyola està impartida per un equip multidisciplinari format per professionals de medicina de família i comunitària, infermeria, treball social, atenció a la ciutadania, benestar emocional i nutrició.

L’Escola de Salut de Cerdanyola s’ha creat amb la finalitat d’organitzar sessions informatives per abordar diferents temàtiques amb la finalitat de millorar els coneixements i les habilitats en salut entre la ciutadania. L’Escola de Salut és possible gràcies a l’estreta col·laboració en les actuacions en l’àmbit comunitari entre els equips d’atenció primària de Canaletes, Serraparera i La Farigola i l’Ajuntament de Cerdanyola. Els equips d’atenció primària dels CAPs de la ciutat, juntament amb l’Ajuntament, han donat a conèixer les primeres xerrades obertes a la ciutadania del programa d’activitats de l’Escola de Salut. Aquestes es duran a terme el primer dimecres de cada mes de les 17:30 a les 19 hores. Les sessions es faran en equipaments municipals i estaran conduïdes per persones professionals especialitzades en funció de la temàtica de la xerrada. No caldrà fer inscripció prèvia.

La primera xerrada serà el 7 de juny amb Gestió emocional i tècniques de relaxació. Museu de Ca n’Ortadó (plaça de Sant Ramon, 23-24).  Per a més informació, cal adreçar-se al taulell d’atenció a la ciutadania del CAP Canaletes, del CAP Serraperera o del CAP La Farigola. La intenció dels equips organitzadors és reobrir les portes de l’Escola de Salut el 2024 i donar continuïtat mensual a les sessions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?