Els eixos comercials seran d’ús exclusiu per als vianants els caps de setmana

santgramon

Coincidint amb amb la posada en marxa de la campanya de Nadal a la ciutat, des de l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha decidit tornar a reservar per a les persones alguns dels carrers principals i alhora eixos comercials de la ciutat. Així, els carrers de Sant Ramon i de Francesc Layret i també l’avinguda de Catalunya es convertiran a partir del divendres 27 de novembre i durant els caps de setmana en espais exclusivament per a les persones. Aquestes vies quedaran tallades al trànsit entre els divendres a les 17h i els diumenges a les 22h. Els veïns i veïnes residents a les zones tancades a la circulació podran seguir accedint als seus pàrquings si és necessari.

Amb aquesta mesura “es pretén que els carrers amb una major afluència de persones per tractar-se d’eixos comercials, puguin ser utilitzats per la ciutadania de forma segura i garantint les distàncies de seguretat interpersonal”, s’assegura des del consistori. Aquesta mesura es mantindrà en vigor fins a nou avís i vol servir també per donar suport al comerç local coincidint amb les festes de Nadal.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?