Els Diables encenen el Nadal

24795b9d45550d61cc9f6bee7a09a629

Trencament amb les tradicions. Enguany l’encesa de l’enllumenat nadalenc i la inaguració de la Fira de Nadal no ha estat acompanyada de nadales ni de xocolatada. La Puput Diabòlica, la nova bèstia de foc dels Diables de Cerdanyola, tenyia de vermell la plaça de Francesc Layret i encenia el Nadal a la ciutat. La bèstia -que fa 1’70 metres d’ample, 2 metres d’alçada i 3 metres i mig d’allargada- està inspirada en l’ocell que representa el Museu i el Poblat de ca n’Oliver.

L’enllumenat públic de Nadal s’ha instal·lat a diferents punts de la ciutat i el període de funcionament de tot l’enllumenat serà del 4 de desembre de 2015 al  6 de gener de 2016, ambdós inclosos, i l’horari d’encesa serà de les 17.30 hores a les 23 hores.

La Fira de Nadal, que durant aquests dies festius està ubicada al carrer Sant Martí, es traslladarà a l’avinguda de Catalunya i a la plaça de Josep Viladomat a partir del 19 de desembre. Teatre, jocs, tallers i tió són algunes de les activitats previstes al programa nadalenc de la ciutat.  

MERCATS
Els Mercats Municipals també han programat activitats nadalenques  durant el mes de desembre. El Mercat de les Fontetes repartirà butlletes per a un sorteig de vals de compra -en total, 3.000 euros-que es realitzarà el 5 de gener. El 12 de desembre es farà una xocolatada, el 19 de desembre es posarà un tió, i els dies 22, 23 i 24 de desembre, estarà el pare Noel. Al Mercat de Serraperera, durant el desembre es repartiran butlletes per a un sorteig de dotze paneres amb productes del mercat i vals de compra pel sorteig del  22 de desembre.

PISTA DE GEL
Una altra de les propostes nadalenques és la pista de gel del Parc Xarau. El preu de l’entrada serà de 5 euros i com en la primera edició, els establiments associats a Cerdanyola Comerç i Serveis i el Mercat de Fontetes repartiran tiquets 2×1. L’horari serà de 10 a 21 hores de dilluns a dijous i de 10 a 22 hores de divendres a diumenge. Els horaris seran ininterromputs, a excepció dels dies de Nit de Nadal, Nadal i Cap d’Any.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?