Els Consells Esportius avisen del risc que els Jocs Esportius no es puguin fer

WhatsApp Image 2023-07-10 at 13.00.45

Els Consells Esportius de Catalunya, entre ells el del Vallès Occidental Sud, han manifestat la seva preocupació davant el risc que els Jocs Esportius no es puguin iniciar el pròxim curs per la falta de finançament i els endarreriments en els pagaments de les subvencions de les darreres temporades.

La Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) ha fet arribar als mitjans de comunicació un manifest que fa palesa la dramàtica situació, des de fa temps, del col·lectiu a causa de l’incompliment reiteratiu dels compromisos econòmics del Consell Català de l’Esport (CCE) amb els consells esportius, segons han explicat des del col·lectiu.

Els endarreriments en els pagaments, des de fa diverses temporades, dels programes esportius del Consell Català han col·locat als Consells Esportius en una situació límit. Amb repercussions directes en la seva capacitat per assumir les despeses necessàries per a l’organització de les competicions i activitats esportives, així com els salaris dels més de 1.500 tècnics i tècniques.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?