Els consellers Puigneró i Calvet, a Cerdanyola per la recollida d’avals de Junts per Catalunya

fotos_juntas

En el marc de la recollida d’avals per presentar Junts Per Catalunya a les properes eleccions catalanes del 14 de febrer, Cerdanyola rebrà la visita de dos consellers del Govern de la Generalitat.

El proper dimarts 29 de desembre el Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà la seu de Junts Per Cerdanyola (carrer Tort, 8) entre les 16:30 i les 17:30 hores. Per la seva banda, el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ho farà dimecres 30 de desembre de 10:00 a 11:00 hores.

Junts vol presentar-se a les properes eleccions catalanes i els cal l’aval del 0’1% del cens a cada circumscripció per a poder concórrer. A més d’aquestes dues visites destacades, la seu de Junts romandrà oberta  els dies 29 i 30 de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Per descomptat, se seguiran totes les mesures de seguretat necessàries per tal d’evitar contagis del COVID.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?