Els comerciants reivindiquen millores en l’enllumenat públic de Cerdanyola

37006d1f78a382af9c665654f8162781

Cerdanyola és una ciutat fosca per a l’associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis. El mateix president de l’entitat, Xavi Olivé, assegurava en un article d’opinió d’aquesta publicació que la ciutat té “un dèficit important d’il·luminació” i després de demanar a l’Ajuntament en diverses ocasions millores a l’enllumenat públic han decidit passar a la acció i fer una apagada de llums d’un quart d’hora aquest divendres.

“Hi ha molts carrers molt mal il·luminats”, assegura un comunicat de l’entitat que posa com a exemples llums grogues esmorteïdes, fanals tapats per l’arbrat o bombetes foses. “És una tristor generalitzada que només es veu atenuada pels llums dels comerços que enmig de la foscor il·luminen la ciutat”. Per aquest motiu els comerciants recorden que la millora de l’enllumenat és una reivindicació que han anat traslladant als successius governs sense tenir resultats, “malgrat que ara una millor il·luminació no implica una major despesa i que hi ha sistemes molt eficients que permeten amortitzar ràpidament qualsevol inversió”. Davant aquesta situació, l’assemblea de l’entitat va decidir convocar una acció de protesta per al proper divendres 3 de març on participaran els comerços associats i que es fa extensiva als establiments que encara no ho són. A partir de les 19.30 hores, Cerdanyola Comerç i Serveis Convida a apagar els llums dels comerços durant 15 minuts. O com a mínim rètol i aparador, concreten. Així, segons l’entitat, “quedarà clar qui il·lumina Cerdanyola”, com queda la ciutat quan els comerços abaixen les persianes i la necessitat d’actuar per revertir aquesta situació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?