Els comerciants, protagonistes de la campanya de suport al comerç de proximitat impulsada per l’Ajuntament

babfabc324898098b0ab92678d27d9e5_L

Amb el lema Ells ho han donat tot. Ara és el teu torn, l’Ajuntament dóna continuïtat a la campanya de suport al comerç, serveis i hostaleria de proximitat iniciada amb el pla de desescalada cap a la nova normalitat. El consistori segueix apostant pel teixit comercial local i fa una crida a la ciutadania perquè faci el mateix. Amb la tornada a la nova normalitat els comerços, serveis i establiment d’hostaleria han reprès la seva activitat amb les mesures de seguretat corresponents després d’uns mesos de tancament forçós per ajudar a evitar la propagació del coronavirus. El comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi sanitària i ara que torna a estar actiu és el torn de la ciutadania i l’Ajuntament convida a aquesta a quedar-se a la ciutat a comprar als comerços, serveis i hostaleria.

Els grans protagonistes de la segona part de la campanya són els professionals del comerç, serveis i hostaleria… ells i elles no han dubtat en posar-se davant de la càmera i posar amb algun dels elements amb els que treballen diàriament. Els principals carrers de la ciutat llueixen banderoles amb 5 imatges i colors diferents. Amb aquestes mateixes imatges també s’ha fet cartelleria per distribuir per la ciutat i a més, el centenar de comerciants que han volgut participar a la campanya rebran un cartell personalitzat amb la seva fotografia imprès en tamany A3.

Ajuts COVID-19

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha habilitat durant al juliol l’Oficina Ajuts COVID-19 amb l’objectiu de prestar una assistència integral, coordinada i especialitzada per a la tramitació d’ajuts econòmics per a les persones físiques i jurídiques afectades per l’impacte de la crisi sanitària. Entre els ajuts, destaquen els destinats a les persones físiques o jurídiques que duguin a terme una activitat que s’hagi vist afectada  pel tancament o reduït els seus ingressos almenys un 75%. A través de l’oficina també es poden tramitar els ajuts per a subjectes passius de la taxa d’ocupació de la via pública per taules, cadires, parades als mercats o fires del divendres.

La sol·licitud dels ajuts es pot tramitar telemàticament o presencialment demanant cita prèvia al 674.400.136. L’Oficina d’Ajuts COVID-19 es troba ubicada a la sala Elisa Arimany (Biblioteca Central) i romandrà oberta fins al 28 de juliol

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?