Els comerciants proposen viure ‘Un Nadal de màgia’

nadalcomerciants

La pandèmia de la covid-19 ha obligat a canviar els plans nadalencs de Cerdanyola Comerç i Serveis. Després de regalar l’any passat un viatge a Disneyland París, enguany volien sortejar un viatge al parc temàtic de Harry Potter. “Però per les circumstàncies actuals no podem enviar ningú fora”, explica el president de l’entitat, Xavi Olivé. Així, amb el lema ‘Un Nadal de Màgia’, se sortejaran 5000 euros repartits en diferents premis en vals -3 premis de 1000€, 2 premis de 500€ i 4 premis de 250€- per bescanviar en establiments associats. “El comerç associat ho està passant malament i volem repercutir en ell els diners de la campanya”, destaca Olivé.

A partir del 27 de novembre es podrà aconseguir un dels “passaports” als establiments associats. Cada passaport té 10 caselles per emplenar-les amb 10 segells de 10 establiments associats diferents. Per aconseguir un segell s’haurà de realitzar una compra en un dels establiments associats i així successivament fins a emplenar-lo completament. Un cop aconseguits els 10 segells i emplenat el passaport, aquest es podrà dipositar a una de les 6 urnes -Estanc Canaletes, Nens i nenes, Perruqueria Carmen i Ramón, Opticàlia Florit, Xavi Marín Fotografia i Bolsos Gasol- repartides per la ciutat. El sorteig dels premis es realitzarà el dissabte 9 de gener (18 hores, Ateneu) i estarà acompanyat per un espectacle infantil encara per determinar. A més d’aquesta jornada, l’entitat proposa dues jornades més per gaudir amb seguretat en família. La primera serà el 20 de desembre amb ‘El tricicle màgic’, un espectacle itinerant de màgia als carrers de la ciutat en horari de matí i tarda. La segona serà el 2 de gener amb ‘La màgia del Nadal’, espectacle infantil de màgia a l’Ateneu (matí i tarda). Tant per aquesta proposta com a per a la del 9 de gener caldrà fer reserva prèvia d’entrades a la web cerdanyolacomercial.cat.

CONCURS D’APARADORS

D’altra banda, Cerdanyola Comerç i Serveis organitza entre els seus associats el Concurs d’aparadors de Nadal 2020, on es premiaran els cinc millors aparadors amb guardons de 250€, 200€, 150€ i 100 euros. Finalment, tots els associats tindran un arbre creat per la Floristeria Casamitjana i que contribuirà “a guarnir de Nadal la ciutat”, explicava Olivé, que destacava que enguany l’Ajuntament ha reforçat l’enllumenat i que hi ha “bona sintonia” entre l’entitat i el consistori. “S’ha fet un programa nadalenc global de ciutat que està força bé per les circumstàncies que tenim”, valorava Olivé. A més, com l’any passat, hi haurà fil musical pels eixos comercials.

El comerç local arriba “molt tocat” a aquest Nadal “atípic”, assegurava Olivé, que no preveu una campanya nadalenca molt positiva: “Personalment crec que al gener es veuran les conseqüències d’aquesta situació econòmica i serà complicat a nivell comercial”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?