Els comerciants, molestos perquè no s’ha comptat amb ells per al carri bici de Francesc Layret

PXL_20220720_061556893

Cerdanyola Comerç i Serveis ha fet públic el seu malestar  per la manera com s’ha implantat el carril bici al carrer de Francesc Layret. “Sense informar ni el veïnat ni, per descomptat els comerços de l’entorn. Així és com una bona notícia s’espatlla”, asseguren.

Des de l’associació es recorda que els comerços i molts dels residents de la zona ja havien de fer les seves càrregues i descàrregues de forma precària i perillosa -ocupant un dels dos carrils de circulació- i ara ja no es podrà dur a terme aquesta operació. Com a mesura urgent, demanen a l’Ajuntament que habiliti places de càrrega i descàrrega al carrer de l’Ave Maria i al carrer del Foment.

Mobilitat sostenible

L’entitat assegura que dona suport a totes les iniciatives destinades a assolir una mobilitat sostenible, “però sempre comptant, o com a mínim informant d’aquestes iniciatives, per tal de tenir totes les opinions i recollir propostes dels afectats”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?