Els comerciants de la ciutat, #alteuservei

9ec5addc67447038d196a2fc30522c2d

Més d’un centenar d’associacions comercials, d’hostaleria i de mercats de tot el país participaran entre el 20 i el 26 de març en la I Setmana del Comerç de Catalunya, que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat. Una d’aquestes entitats és Cerdanyola Comerç i Serveis, que hi aporta una activitat de conscienciació a favor del comerç de proximitat: #CerdanyolaComerç #Alteuservei.

L’activitat, que arrencarà el 20 de març i s’allargarà durant el mes d’abril, s’ha dut a terme en col·laboració amb l’AFOCER. Així, una desena de fotògrafs d’aquesta entitat han visitat els 198 establiments de Cerdanyola Comerç i han fotografiat els seus responsables. La fotografia, feta amb criteris artístics i amb el lema #alteuservei, s’exposarà a l’aparador de cada botiga. D’aquesta manera s’identificarà, encara que en aquell moment no s’hi entri, qui és la persona que el podrà atendre quan sí que ho faci. “Volem remarcar la proximitat del comerç local”, ha explicat el president de Cerdanyola Comerç, Xavi Olivé, “que la ciutadania conegui o reconegui la persona o persones que l’atendran a cada botiga”. Segons Olivé, el servei i la confiança diferencien la compra de proximitat d’altres models comercials, “més despersonalitzats i amb menys atenció al client”. Totes les fotografies es podran veure juntes a la II Fira de Cerdanyola Comerç, prevista per al 10 i 11 de juny. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?