Els comerciants celebren la seva gran festa major durant dos dies

01eec10693d9896b4d757174d0f20dd9

La segona edició de la Fira Cerdanyola Comerç té lloc aquest cap de setmana

Un total de 64 estands participaran a la segona edició de la Fira Cerdanyola Comerç que organitza Cerdanyola Comerç i Serveis aquest cap de setmana. La plaça de l’Abat Oliba serà de nou l’ubicació de les carpes dels comerços participants, que organitzaran diferents activitats (veure quadre inferior per a més detalls). Com l’any passat, el ‘Cerdanyola al Dia’ se suma a la proposta dels comerciants amb un stand amb sorpreses. La voluntat de la publicació és mostrar el seu suport i compromís amb el comerç local.

MÉS ESTANDS: ES PASSA DE 58 A 64

L’associació de comerciants, que compta amb quasi 200 associats, destaca l’augment de la participació, ja que es passa dels 58 comerços de l’any passat als 64 d’enguany. L’objectiu de la fira no és altre que donar a conèixer els establiments al màxim de públic i crear xarxa entre els diferents comerços del municipi.

LES GRANS NOVETATS: DESFILADA DE MODA I LUDOTECA INFLABLE

Una de les grans novetats de la segona edició de la fira és que s’amplia l’horari de dissabte. Així, la fira obrirà les seves portes a les 17 hores amb una actuació itinerant de Malaboig Malabars. Tot seguit hi haurà exhibició de dansa a càrrec de Multisport i a les 20 hores tindrà lloc la presentació oficial amb els parlaments. Una hora després la moda serà la gran protagonista amb una desfilada que es farà a peu pla a les arcades de l’Ajuntament i amb projecció en una pantalla gegant. La proposta compta amb la participació de 15 establiments de la ciutat amb models professionals que mostraran roba, calçat, roba infantil i perruqueria, entre d’altres. Un altre dels canvis respecte la primera edició és que s’elimina l’escenari de Lluís Companys per instal·lar-hi una ludoteca infable.
VERMUT CONCERT

Diumenge la fira estarà oberta tot el dia amb un clar protagonisme de l’espai gastronòmic, on a les 13.30 hores s’organitzarà un vermut concert amb Txus Blues & Jose Bluefingers, un vells coneguts de la música blues a Cerdanyola. La jornada es clourà a partir de les 19 hores amb el concert de Likes Band, el grup de la cantant cerdanyolenca Sònia Poblet. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?