Els cerdanyolencs Tupé estrenen el seu primer disc

foto_portada_v001 (1)

Després de treure tres singles al mercat, ha arribat el moment del disc. Els cerdanyolencs Tupé estan d’estrena avui amb ‘Perdiendo el control’.

Pep Mateu (baixista), Sergi Padilla (vocalista i guitarra), Carlos Aranda (guitarra) i Christian Siria (bateria) són Tupé, un grup de rock&roll format a Cerdanyola al 2019. Després de diversos anys tocant junts i compartint diferents projectes, es van decidir a crear el seu propi grup de rock&roll en espanyol. I ara mateix estan de gira promocionant ‘Perdiendo el control’, el seu primer palbum. El disc ha estat gravat a BucboneraStudios amb Tomàs Robisco com a productor i distribuït porRocket Music. Compten amb el suport de la productora Efedeproducciones, tot compartint rooster amb grans grups com els Mojinos Escozíos, Big Mouthers i Imperial Jade, entre d’altres.

“Oferim un xou desenfrenat, fresc, ple de grans riffs i melodies que no et podràs treure del cap ni parar de ballar”, asseguren. Una banda jove, enèrgica i amb ganes de mostrar la seva forma d’entendre el rock& Roll: “No sabem el que ens espera en el futur, però el que si assegurem és que no serà avorrit”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?