Els Castellers de Cerdanyola fan història amb la torre de 7

f8ea1c7aff521bedaac5eab4cbe3ce1e

El dia d’aniversari sempre és especial. I per als Martinets de Cerdanyola, a més ha estat històric. L’entitat celebrava a la plaça de l’Abat Oliba el seu 19è aniversari amb la millor actuació dels verds fins al dia d’avui: pilar caminat, 2de7, 5de7, 4de7a i 2pde5. Els Margeners de Guissona i la Colla Jove de l’Hospitalet van ser els convidats d’una jornada memorable per a la colla de la ciutat. “Vam fer realitat un somni que feia anys que perseguíem! No tenim paraules, les imatges ho diuen tot!”, celebrava la colla castellera mitjançant les seves xarxes socials.

La valoració de l’actuació de dissabte és simple. “La millor de la història”, apunta el president dels Castellers de Cerdanyola, Cristian Zurita. “El canvi estructural de la colla aquests dos últims anys, les noves tècniques de treball, les ganes, els assajos intensos, el compromís i l’esforç incondicional de molts ens han portat fins aquí”, remarca Zurita. El 14 d’octubre de 2017, el dia de la celebració del 19è aniversari, els Castellers estrenaven a plaça la torre de 7 i dos pilars de 5 simultanis.

OBJECTIUS DE FUTUR
Ara, després de l’eufòria i la festa de celebració, toca pensar en el futur més immediat. “Els objectius fins a final de temporada, que acaba el cap de setmana de Sant Martí, són com a mínim tornar a repetir la fita d’avui” i “consolidar encara més la feina feta i seguir creixent com a colla”. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?