Els Castellers celebren els 20 anys

e8254cdf6a60c0aacb685c6fcaf4d937

ls Castellers de Cerdanyola del Vallès s’estrenaran al Concurs de Castells de la Tarraco Arena en les seves dues dècades de castells i places estrenades. Els castellers han preparat diverses activitats que van presentar al Grau, el bar que va presenciar el naixement de la colla.

“Aquí va néixer una colla amb Rècord Guinness: vam ser la primera colla que es presentava fent castells de set”, recorda el president de la colla, Salvador Roca, que va explicar “els anys de resistència” i les èpoques de “cert relaxament” que han format part de la carrera de la colla. Durant aquests anys, els castellers van reivindicar a l’Ajuntament un local propi, amb la seva lluita i el seu lema “Si no vols assajar en un fanal, lluita pel teu local”, que encara recorda el president. Però Roca no va ser l’únic que va rememorar la nostàlgia i els records de la vintena de vida castellera. “En un any vam arribar a 100 persones”, explica el fundador de la colla, Carles Ros, que s’emociona perquè, després de 20 anys, el segueixen recordant. Els membres veterans de la colla van fer un repàs de la història dels Castellers de Cerdanyola, i els membres més joves, com la cap de colla, Laia Comas, remarca la fita aconseguida aquest any, que és el Concurs de Castells: “El repte ja l’hem aconseguit, que era entrar aquí, i ha estat gràcies a la constància i a fer bons castells a totes les places”.
L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i la regidora de Cultura, Elvi Vila, han confirmat el seu suport a la colla el dia 6 d’octubre pel concurs de Tarraco Arena. Elvi Vila recorda el seu passat casteller i felicita la seva resistència aconseguida fins ara, i l’alcalde recalca la importància dels castellers per a la societat: “Són una bona metàfora del treball en equip, del que hem d’assolir com a societat”. – AE

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?