Els casals de gent gran romandran tancats com a mesura de protecció i prevenció davant la COVID-19

casal

Davant la situació epidemiologica actual, l’Ajuntament ha valorat que el més adient és no reiniciar les activitats als casals de la gent gran municipals amb l’objectiu de minimitzar el risc d’infecció en els grups de població més vulnerables. Aquesta decisió s’anirà avaluant a mesura que la situació d’emergència sanitària evolucioni, anuncia el consistori. Qualsevol nova informació referent a aquests espais s’anirà actualitzant mitjançant els canals de comunicació institucionals habituals.

Al mes de març, davant la declaració de l’estat d’alarma, es va decretar el tancament dels casals municipals de gent gran com mesura de seguretat davant la propagació de la COVID-19. L’evolució de la pandemia ha fluctuat de manera temporal, situant-se actualment en un risc de rebrot alt. Per aquest motiu i atesa la situació epidemiologica actual i les darreres dades referents al coronovirus, l’Ajuntament ha valorat que el més adient és no reiniciar les activitats als casals de la gent gran municipals amb l’objectiu de minimitzar el risc d’infecció en els grups de població més vulnerables. Aquest espais romandran tancats com mesura preventiva per evitar la propagació de la COVID-19 i especialment com a garantia de protecció de les persones grans, col·lectiu molt vulnerable en l’actual situació de pandèmia.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?