Els bolets seran protagonistes de les cartes de 15 restaurants

ffc9a76e4f88b66c863df72bab4ef694

Si l’any passat la climatologia no acompanyava les Jornades Gastronòmiques del Bolet, enguany el temps no ha pogut ser més favorable. “Tindrem molta varietat i quantitat de bolet per cuinar”, anunciava el president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro, durant la presentació de la tretzena edició. Aixi, del 26 d’octubre al 4 de novembre un total de 15 restaurants de la ciutat tindran al bolet com a protagonista a les seves cartes i menús diaris.

Els locals participants en les 13es Jornades Gastronòmiques del Bolet inclouen en els seus menús diaris al menys un plat de bolets i els caps de setmana s’incrementa l’oferta amb un mínim de 5 plats variats per cada restaurant, segons explicava Castro. La regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, agraïa l’esforç dels restauradors per implicar-se en l’esdeveniment i destacava que la proposta va més enllà de la promoció dels restaurants del municipi: “També aprofitem per reivindicar els productes de la nostra terra i la cuina mediterrània”, assegurava. Els establiments participants són Racó de la Plaça, Alaska, Ca l’Enric, Papitu Restaurant, Los Abetos, Restaurant Grau, Capicua, Demo Gastrobar, Tast&Gust, Autèntic, Cinnamon, Casa Andreu, El Pinar, Xerolivé i Oddvar. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?