Els bicibusos de l’escola Bellaterra acomiaden el curs

BB CdV recorregut ciutat Av Argentina

Els Bicibusos de l’escola Bellaterra han fet que les bicis guanyin els carrers de la ciutat amb una cinquantena de participants. Les dues línies -una línia des de Cerdanyola i una altra de Sabadell- es trobaven divendres passat a la Biblioteca d’Humanitats de la UAB per arribar conjuntament a l’escola. En arribar al centre han fet un petit acte d’acomiadament als infants de 6è on s’han lliurat diplomes i detalls per a decorar les bicicletes.

Les famílies estan molt satisfetes amb aquesta iniciativa que van engegar fa un parell de mesos com a prova que una altra mobilitat sostenible es possible, però reclamen el compromís de l’Ajuntament de Cerdanyola perquè tots els ciclistes, sobretot els infants, puguin circular amb tranquil·litat pels carrers de la ciutat. “Falten infraestructures ciclistes, com carrils bici que permetin que més persones s’animin a pedalar cap a l’escola, a la feina o anar a comprar”, apunten.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?