Els Artistes Plàstics reflexionen sobre la importància del llibre en l’actualitat

Cartell Un llibre per viure

L’Associació d’Artistes Plàstics reflexiona sobre la importància del llibre en l’actualitat. La Sala Elisa Arimany, ubicada a la plaça Enric Granados, ens proposa l’exposició col·lectiva de l’Associació d’Artistes Plàstics ‘Un llibre per a viure’ fins al 5 de maig. Els horaris de visita de l’exposició seran els mateixos que té la Biblioteca Central de Cerdanyola.El fil conductor de les obres que es presenten és el llibre i el seu paper en la societat actual.

L’entitat explica en el tríptic editat per l’ocasió que «en un món cada cop més digital i avesat a la tecnologia, en ple confinament, un element ben tradicional pren una renovada rellevància: el llibre.»  Les 21 artistes participants en la mostra reflexionen «al voltant de la importància del llibre –i en extensió, de la cultura– en una època de crisi sanitària, social i econòmica, i com les pàgines escrites ens ha obert una finestra de llibertat.» Cada persona artista ha creat la seva obra, que dialoga amb la resta de les creacions, i ara ho farà amb el públic que vulgui gaudir-ne.

 

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?