Els alcaldes del Vallès Occidental avisen que les mesures antipandèmia són insuficients

consell alcaldies

El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental ha avisat que les mesures que ha establert el Govern per frenar la propagació de la covid-19 són insuficients. L’organisme supramunicipal ha decidit traslladar a la Generalitat la “impossibilitat” del món local de complir les limitacions que ha fixat l’executiu català, a més de la necessitat de criteris clars i únics per suspendre o no activitats culturals i associatives i i tancar parcs i espais públics.

D’altra banda, els alcaldes i alcaldesses demanen que es reforci l’atenció primària donada la “situació de tensió important” i una major coordinació dels departaments del Govern a l’hora de prendre decisions. En aquesta línia, reivindiquen la importància del món local per poder pactar les mesures en què es veuran implicades les corporacions. “El món local està per col·laborar i per treballar conjuntament amb l’autoritat sanitària competent, que en aquest cas és la Generalitat”, apunten en un comunicat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?